13a pedalada ceGUB de BTT per Collserola




En el marc dels actes patronals de la Guàrdia Urbana, el pròxim dimecres 5 d’octubre tindrà lloc la 13ª Pedalada ceGUB de BTT per Collserola, una marxa solidària popular –no competitiva!- per un circuit de 38 quilòmetres.

Al llarg del recorregut, no patiu!, hi haurà tres avituallaments líquids i sòlids i assistència mecànica i sanitària. Per prendre-hi part només cal formalitzar les inscripcions en aquest web de l’1 al 30 de setembre o a Ciclosport Mota (Pg. Valldaura, 243).

El preu dels dorsals és de 15€ fins al 3 d’octubre i de 20€ si la inscripció es fa el mateix dia de la pedalada, que està limitada a 400 participants.

El recorregut, que es farà per pistes i camins forestals aptes per a ciclistes iniciats, surt del Velòdrom d’Horta i Velòdrom d’Horta, Germans Desvalls, camí Cal Notari, crta Alta de Roquetes, Lliçà, camí de les Aigües, Can Catà, Can Coll, Can Borrell, Vista Rica, Turó de Santa Maria i Llars Mundet per pistes i camins forestals aptes per a ciclistes iniciats de 38 kms.

Cal recordar que la marxa travessa el Parc Natural de Collserola, un espai protegit.

L’organització recorda que cal cedir el pas a les persones que vagin a peu, fer cas del conjunt de senyalitzacions, respectar els conreus, masies i propietats, no arrencar plantes ni flors, no molestar els animals i llençar les deixalles als diferents bidons i contenidors.

Inscripcions: inscripcions del 1 al 30 de setembre pagament amb targeta a http://rockthesport.es/evento/13apedaladacegub