TOT A PUNT PER DIMECRES

"la penya Mota inspeccionant el diumenge el recorregut de la pedalada"

"les tres bicis Specialized, Ghost i Qüer esperen impacients a Ciclosport Mota als seus nous propietaris i l'Orbea a Gran de Gràcia, 1"

"com podeu veure només el dilluns ens visitarà la pluja i deixarà les pistes de Collserola en perfecte estat pel dimecres"

RECORDATORI IMPORTANT:

- De moment tenim dorsals disponibles i dimecres es podran fer inscripcions de darrera hora al Velòdrom. Les inscripcions per avançat finalitzen a la web i a Ciclosport Mota a les 21 hores del dilluns dia 4.
- Per problemes amb Servicaixa tenim alguns ingressos sense identificar al participant. Per evitar malentesos portar el justificant de pagament.
- Els participants que es desplacin en vehicle privat recordar que la Ronda de Dalt pateix retencions importants a primeres hores del matí. Veniu d'hora i podreu esmorzar pastes i sucs.
- Qui no participi i no pugui recollir la bossa d'obsequis al final de la pedalada ho podrà fer els 15 dies següents a Ciclosport Mota.
- Per optar als trofeus especials i als obsequis del sorteig s'ha d'estar present a la zona del pòdium a partir de les 13:30 hores.
- Al dia següent de la pedalada podreu descarregar gratuitament un ampli reportatge fotogràfic. El video trigarà una mica més.

Que tingueu tots una bona pedalada !!!!!

Secció de ciclisme ceGUB
Club esportiu Guàrdia Urbana de Barcelona