REGLAMENT 7 BTT CEGUB 2010

Amics i amigues,

la 7a pedalada de BTT per Collserola dels actes patronals de la Guàrdia Urbana de Barcelona ja està en marxa. Us esperem el dimecres 6 d'octubre al Velòdrom d'Horta si voleu gaudir de la natura i la bici de muntanya.

Recordeu marxa de BTT no competitiva


Marxa popular de bicicleta de muntanya no competitiva, oberta als cossos policials i d’emergències i a tots els aficionats que vulguin gaudir d’aquest esport i la natura.

DATA I HORARIS:

- Dimecres 6 d’octubre a les 10:00, amb sortida i arribada del Velòdrom d’Horta.

- De 8:00 a 9:45: inscripcions i lliurament de dorsals.

- 13:00: exhibició de biketrial del campió del món Dani Comas.

- 13:30: homenatge a l’ex-ciclista professional Josep Lluís Laguia.

- 13:35: lliurament de trofeus i sorteig de material ciclista.

PREUS:

- 11 € del 6 de setembre fins el 4 d’octubre.

- 15 € el dia de la pedalada si sobren dorsals.

- Descompte de 5 € socis ceGUB i obsequi especial socis de la IPA (al final de la pedalada).

RECORREGUTS:

Parc de Collserola: velòdrom, Llars Mundet, crta de les Aigües, Can Catà, Can Coll, Can Borrell, Vista Rica, Turó de Santa Maria i Llars Mundet. 28 i 32 km. de pistes forestals i camins aptes per a ciclistes iniciats.

SERVEIS:

Aparcament, vestidors, dutxes, megafonia i renta bicicletes al velòdrom. Quatre avituallaments líquids i sòlids, assistència mecànica i mèdica, marcatge del recorregut. Trofeus pel participant més veterà/veterana, més llunyà i la plantilla o club més nombrós. Servei de fotografia gratuït. Samarreta commemorativa i bossa d’obsequis.

REGLAMENT:

- Es obligatori l’ús de casc de protecció homologat.

- Avituallaments a la sortida, àrea recreativa de Can Coll (km 16), restaurant Can Jané (km 24) i entrepà/fruita a l’arribada.

- Tota la marxa anirà controlada per motos tot terreny de Guàrdia Urbana davant i darrera del grup, sent neutralitzada fins a l’avituallament de Can Coll on es farà una aturada obligatòria. Una vegada reagrupat el pilot es donarà la sortida lliure fins el final.

- Les inscripcions es poden fer a la web bttcegub.blogspot.com o a la botiga Ciclosport Mota, pg.Valldaura, 243 de BCN a partir del 6 de setembre. La inscripció és vàlida únicament un cop fet el pagament. És recomanable presentar el comprovant d'inscripció al recollir el dorsal al velòdrom d’Horta.

- Recordeu que participeu en una marxa popular no competitiva pel principal pulmó verd de Barcelona i per tant heu de cedir el pas a les persones que vagin a peu, fer cas de les senyalitzacions, respectar els conreus, masies i propietats, no arrencar plantes ni flors, no molestar els animals i llençar les deixalles als bidons i contenidors.
Per optar als obsequis del sorteig cal estar present a la zona del pòdium